Elverum 7. oktober i Framohallen – Bergen

Elverum 7. oktober i Framohallen

Vi gjorde jobben nok en gang i Halden og har satt oss akkurat i den situasjonen vi håpet på før møte med Elverum på vår hjemmebane. Vi er ubeseiret og har alt å vinne i toppoppgjøret. Kampen i Halden var ganske lik de vi har spilt til nå denne sesongen. Tett og jevn, men der vi var laget som hadde mest krefter og vilje til å avgjøre mot slutten. Det er en egenskap vi ønsker å dyrke videre, og som vi manglet i for stor grad sist sesong.

Nå er motstanden tøffere, men samtidig ikke verre enn at det kun er to poeng som gjelder for oss. Vi kan hvertfall ikke klage på at kampene kommer tett, Elverum har spilt to kamper hver uke i lang tid og har hektisk program med sin deltagelse i Champions League. Fyllingen har jo erfart dette tidligere med sin deltagelse der. Det var vanskelig å henge med på alt sammen, noe som gikk utover prestasjonen i serien. Med tanke på at de har tapt en seriekamp allerede, samt måtte starte opp med to minuspoeng grunnet dårlig økonomi, må vi forvente at gjestene kommer svært motiverte til Bergen i morgen.

Det kreves en prestasjon lik den vi hadde på hjemmebane mot Haslum i cupen. Det blir viktig for oss å få på plass tryggheten bak i forsvaret, mot Haslum fikk vi endelig omsatt bra prestasjoner bak til mange hurtige kontringer og enkle mål. Elverum liker å spille i høyt tempo og har med Steffen Stegavik tilbake i klubben også fått mer fart og kraft i sitt kontraspill. De spiller med relativt få spillere og har byttet lite i sine seineste kamper. Jeg håper vi kan ha mer krefter og være laget som er mest sulten når det hele skal avgjøres.

Vi kommer med samme lag sist og har fortsatt bare Matias Lygre ute av spill. Vi skal slåss for å holde oss ubeseiret og dette er kampen du ikke bør gå glipp av denne sesongen. Det pleier å bli intenst, dramatisk og man vet aldri hva som skjer i disse møtene.