Fortsatt ubeseiret – Bergen

Fortsatt ubeseiret

Ny bra hjemmekamp av FyllingenBergen som onsdag kveld slo Elverum 28-25. EIvind Tangen (bildet) ble vår toppscorer med totalt 11 spillemål i det forholdsvis jevne oppgjøret.

Vi førte kampen det aller meste av tiden, kun med få unntak i 1. omg. Elverum nektet imidlertid å gi seg og var oppe på 24-24. Derfra og ut var vi det sterkeste laget, som i flere av de foregående kampene denne sesongen. Et solid forsvars- og målvaktsspill var det som ble avgjørende til sist, dermed tok laget sin fjerde strake seier i serien, etter sin uavgjorte åpningskamp.

Trener Erlend Aam smilte bredt etter kampen.

«En fin prestasjon av oss. Vi får igjen for at vi går rundt på flere spillere og har mest krefter på slutten når det hele avgjøres. Det begynner å bli en god egenskap for oss, og gir oss masse selvtillit med i de kommende kampene. Vi har fått en drømmestart på sesongen og nå gjelder det å forvalte dette utgangspunktet på beste måte i fortsettelsen. Vi må være ydmyke foran alle oppgaver, den neste nå er Bækkelaget på bortebane. Det blir alt annet enn enkelt, men vi lover å forberede oss godt mot den kampen».

Vidar Gjesdal legger til.

«Nesten mest fornøyd med at vi spilte foran en nærmest fullsatt hall (800 tilskuere) og klarer å levere en bra kamp i tillegg. Vi får bedre kontroll på dem bakover når vi går ned i 6:0. Jeg hadde en god følelse på at vi kom til å avgjøre kampen, til tross for at det selvsagt kan vippe begge veier når vi går likt inn i de siste 10 minuttene av oppgjøret. Elverum er et solid lag, men det er klart at de blir slitne når de spiller så mange kamper med relativt få spillere. Det klarte vi å utnytte til vår fordel. Det finnes fortsatt ting å jobbe med for vår del, vi gjør langt fra en perfekt kamp. Men det er lettere å arbeide videre med små biter i spillet når vi er i en slik flyt situasjon som nå. Nå har vi halvannen uke på oss til å være klar til bortekampen mot Bækkelaget».