Før kampen: Bækkelaget (b) – Bergen

Før kampen: Bækkelaget (b)

Søndag tar FyllingenBergen turen over fjellet for møte med Bækkelaget. Kan vi fortsette seiersrekken eller skal Oslo-laget påføre oss vårt første nederlag for sesongen?

Forutsetningene før kampen er at vi ligger som nr 2 med 9 poeng på den første fem kampene. Bækkelaget har 5 poeng på like mange kamper. Det ligger tilrette for en spennende kamp i Oppsal Arena.

Vidar Gjesdal kommenterer oppgjøret slik:

«Vi drar dit med forhåpninger om å ta en ny seier, men vet selvsagt at det venter oss tøff motstand. Jeg er rimelig sikker på at Bækkelaget vil klatre på tabellen og jeg tror de kommer til å melde seg på i kampen om medaljene. Faktisk er det ikke utenkelig at de har et minst like sterkt mannskap som de tok bronse med for to sesonger tilbake. De har fått ødelagt mye på grunn av skader både i den forrige og denne sesongen. Nå virker det imidlertid som de har fått folk på plass og laget kommer helt sikkert til å plukke godt med poeng fremover. De har gode spillere i alle posisjoner og har i tillegg fått bedre bredde i bakspiller posisjon når alle er tilbake fra skade. Vi har respekt for dem, men vi kommer med en positiv følelse etter flere seire. Troppen er uforandret fra de siste kampene og vi skal selge oss dyrt i Oslo. Det er en ny kamp som vi har ekstremt lyst til å vinne».

Kampen ser du på www.handballtv.com og har kampstart kl 18:00.