Så kom tapet – Bergen

Så kom tapet

Bækkelaget påførte oss sesongens første tap i Grundigligaen søndag kveld. Etter at vi førte kampen det første kvarteret tok hjemmelaget over og vant en fortjent seier.

FyllingenBergen kom bra i gang i oppgjøret og var på det meste foran 9-6. På stillingen 12-11 vender BSK kampen og går foran 15-12 etter en utvisning. Da oppstår en situasjon som blir viktig for kampen, Eivind Tangen (bildet) må ga av banen med rødt kort. En avgjørelse som vi føler er ganske tøff der og da. Likevel klarer vi å henge på i oppgjøret frem til stillingen 20-19. Da fester vertene grepet og mot slutten økte de forspranget til seier 33-26.

Vidar Gjesdal oppsummerer kampen slik:

«Vi kommer ikke opp på det nivået som krevdes for å ta to poeng mot et bra hjemmelag. Vi visste det var en tøff oppgave, så det var ikke slik at vi tok lett på noe som helst. Det røde kortet får selvsagt betydning for oss, når det er sagt er det langt fra sikkert vi hadde fått med oss noe uansett. Jeg synes Bækkelaget var tøffere enn oss i duellene i begge ender av banen og det er sjelden et godt tegn. Vi slipper generelt for mange avslutninger på eget mål og fremover får vi ikke satt dem under det presset som vi ønsket. Det er heller ingen av våre bakspillere som rammer sitt toppnivå. Vi må helt enkelt rette blikket fremover til den meget viktige kvartfinalen i cupen. Vi må bruke denne kampen for det det er verdt og komme ut i en langt friskere og mer aggressiv utgave i Stavanger om en drøy uke».

Iben Hvidsten leverte en solid kamp på venstrekanten og ble med sine 6 mål kåret til vår beste spiller.