Klar for semifinale – Bergen

Klar for semifinale

FyllingenBergen innfridde favorittstempelet og tok seg videre til en ny semifnale i cupen. Eivind Tangen (bildet) var ustoppelig med sine 13 spillemål.

Vi dro til Stavanger som klare favoritter og førte kampen nærmest fra start til mål. Hele tiden 3-5 mål foran, men Viking nektet å gi seg. Først inn i kampens siste minutter tok vi for alvor fatt og dro fra til seier med 7 mål, 30-23.

Trener Erlend Aam var fornøyd med kampen og avansementet.

«Vi var godt forberedt og styrte kampen hele veien. Vi gjør mye bra, men oppgjøret ble skjemmet av at vi gjør for mange enkle feil i begge ender av banen. Før pause slurver vi en god del i ankomstfasen og ikke minst brenner vi for mange gode sjanser. Bakover er vi heldig at vi har en solid målvakt i Lars Eggen Rismark som sørget for å holde Viking på avstand i de periodene vi slurvet foran han. Utover det er det mye positivt, vi kontrollerer oppgjøret bra og strammer til i de periodene det er nødvendig. Vi ser frem mot trekningen av semifinalene og håper selvfølgelig på hjemmekamp, først og fremst. Uansett er det fire forholdsvis jevne lag som står igjen, så dette skal bli veldig spennende.

Trekningen på følges direkte via stream på www.handbal.no kl 12:00.