Treneren før kampen – Bergen

Treneren før kampen

Siden sist kamp hjemme mot Elverum har vi vært i aksjon både i serie og cup på bortebane. Vi fikk dessverre vårt første tap i serien i 6. serierunde mot Bækkelaget. Helt fortjent i en kamp vi aldri kom opp på nivået som kreves mot en bra motstander. Vi visste det ville bli tøft, og selv om det lenge var jevnt manglet vi det siste lille som skulle til. Vi revansjerte oss heldigvis i kvartfinalen mot Viking Stavanger denne uken. En bra gjennomført kamp av oss som vi kontrollerer hele veien gjennom. Dermed er vi plass i semifinalen, samt at vi fortsatt innehar 2. plass på tabellen i Grundigligaen. En start vi totalt sett har veldig god grunn til å være fornøyd med.

Sist hjemmekamp mot Elverum var en stor opplevelse for oss. Ikke bare leverte vi en bra kamp, men stemningen i hallen var enda bedre. Opp mot 800 tilskuere ønsker vi oss hver eneste gang, det er slike rammer som gir spillerne ekstra energi. At vi da presterer godt mot en solid motstander håper vi kan sørge for at vi får spille under tilsvarende rammer også på søndag.

Haslum har vi hatt på besøk hos oss allerede denne sesongen. Vi møtte dem i 4. runde i cupen og vant tilslutt komfortabelt med 32-25. Det var en kamp vi avgjorde på en 10-15 minutters periode i 1. omgang ved å gå fra 5-5 til ledelse 14-6. Vi utnyttet en del feil fra Haslum og fikk mange enkle mål i kontrafasen. Vi tar gjerne en slik oppskrift en gang til, men kan ikke forvente det. Gjestene er garantert revansjesugne og trenger også poeng for å henge med helt i toppen av tabellen.

Haslum er en motstander vi liker å spille mot. De ønsker å spille en hurtig håndball og det kan virke som vi står bra til dem. Vi har slått dem ganske klart i tre kamper på rad, selv om det nok også kan være litt tilfeldig. Jeg tror vi har en liten fordel mot dem i forhold til vår fysikk, det håper jeg kan vise seg også denne gangen. Ellers blir det som vanlig, vi må stå godt bakover mot et teknisk og ballsikkert Haslum-lag. Det kreves ellers at vi kommer opp i tempo, fortsatt er det slik at vi varierer for mye i kvalitet i vårt offensive spill, selv om det er blitt langt mer stabilt enn tidligere. På onsdag ble vårt spill skjemmet av altfor mange feil og unøyaktige pasninger, det må ryddes bort mot en betydelig bedre motstander denne gangen.

Vi håper på full hall nok en gang og skal gjøre alt vi kan for å levere underholdning og to nye poeng som sist mot Elverum!