Sjanseløs mot Haslum – Bergen

Sjanseløs mot Haslum

FyllingenBergen kom strålende i gang fra start, men det skulle ikke ta lang tid før Haslum festet grepet om kampen. De ga det aldri fra seg og vant tilslutt en klar og fortjent seier med 28-21.

Det så veldig lyst ut i åpningsminuttene. Lars kom godt i gang i målet, vi straffet Haslum både i kontrafasen og i det etablerte angrepsspillet. Men det skulle ikke vare lenge, utover i omgangen forsvant intensiteten i begge ender og Haslum kontrollerte oppgjøret mer og mer.

Trener Vidar Gjesdal var skuffet etter kampen:

«Det er sjelden vi er så langt unna på hjemmebane. Vi begynner kampen veldig bra og strengt tatt burde vi vært ajour med dem til pause. Men vi brenner altfor mange gode muligheter mot deres målvakt og det gjør at de får festet et lite grep på oss når kampen er halvspilt. De siste 30 minuttene er direkte svake fra vår side og vi er aldri i nærheten av poeng. Det er mye som ikke fungerer, men spesielt vårt offensive spill blir for forutsigbart og tempofattig. Haslum skal ha for at de leverer en meget sterk bortekamp og vi må sørge for at vi hever oss på nytt frem mot semifinalen om halvannen uke».

Lars Eggen Rismark (bildet) leverte en ny god kamp i målet og ble kåret til vår beste spiller i oppgjøret.