Før kampen: Drammen (b) – Bergen

Før kampen: Drammen (b)

Det er kort tid til å glede seg over cupfinalen, allerede i dag må laget være nullstilt og klar for en tøff bortekamp i Drammen.

Stemningen var god etter onsdagens semifinale, men spillerne er fullt klar over at vi må legge bort cupfinalen og stille skjerpet til møte med storsatsingen i Drammen. De har riktignok skuffet stort i innledningen av sesongen, men er kanskje på gang nå etter en stor seier i Stavanger sist.

Trenerteamet er klar for møte med Drammen:

«FyllingenBergen har vært i denne situasjonen tidligere og vet at perioden mellom semifinalen og finalen kan være en utfordrende periode i serien. Vi har utelukkende fokus på å prestere både i serie og e-cup de nærmeste ukene og kampene kommer tett. Det er kun fire seriekamper som skal spilles før serien er halvspilt og vi trenger ta med oss godt med poeng i disse kampene for å henge med i kampen om de fire øverste plassene».

«Drammen levert en bra kamp i Stavanger sist og vi ser frem til oppgjøret mot dem. De har mange gode enkeltspillere, men laget har slitt med å fungere sammen. De kommer garantert til å ta masse poeng fremover, men vi har klare ambisjoner om at de ikke skal komme mot oss i dagens kamp. Vi gleder oss til å ta turen østover».

Kampen kan du se på www.handballtv.com fra kl 18:00.