Ny borteseier – Bergen

Ny borteseier

FyllingenBergen tok en ny borteseier i Grundigligaen søndag kveld, da laget slo Drammen 25-20 (13-9). Det var lagets tredje borteseier på fire mulige denne sesongen.

Det var på forhånd en spent tropp som skulle vise at laget hadde lagt bak seg cuprusen. Når i tillegg Andreas Ungesson (skade) og Julius Andersson (syk) måtte melde avbud var det tynt med høyrehendte bakspillere i troppen. Det åpnet imidlertid opp for andre og laget hadde stålkontroll det meste av kampen i Drammen.

Trener Vidar Gjesdal var godt fornøyd med to nye poeng på kontoen:

«Viktig for oss å slå tilbake etter to tap på direkten i ligaen. Var selvsagt ekstra spent på hvordan det ville slå ut med ny bortekamp så tett opptil semifinalen. Men vi løste det på beste vis og hadde god kontroll gjennom hele kampen. Først og fremst gjennom et solid forsvarsspill og strålende målvaksspill av Lars Eggen Rismark. Han er i superform om dagen og det gir oss solid trygghet bakover. I tillegg var det moro at Jostein Epland kom inn og gjorde sakene sine veldig godt. Vi spilte en lang periode med to venstrehendte bakspillere og lykkes ganske godt med det, til tross for at vi ikke har gjort det på trening. Nå har vi kun to små treningsdager før vi igjen skal i aksjon, heldigvis på hjemmebane. Da kommer Kolstad på besøk, kanskje den største positive overraskelsen i ligaen. Den kampen tar vi på største alvor før vi retter blikket mot helgens europacup kamp i Luxemburg».