Før kampen: Kolstad (h) – Bergen

Før kampen: Kolstad (h)

Ny kamp i Grundigligaen, en av sesongens positive overraskelser kommer på besøk til oss. Kolstad har plukket med seg 7 poeng og med det plassert seg på øvre halvdel av tabellen.

Trener Vidar Gjesdal advarer mot trønderne:

«Siden skuffelsen hjemme mot Haslum har vi lagt bak oss en enorm opptur sist uke. Først tok vi oss til cupfinalen gjennom en veldig solid kamp borte mot Halden. Guttene leverte strålende under et stort trykk hele kampen gjennom og dro i land nok en cupfinale til klubben. Dette blir vår tredje finale på de fire siste sesongene, noe som er helt fantastisk med våre ressurser. Vi var høyt oppe etter onsdagen og var spent på om vi klarte å mobilisere samme kraft i bortekampen mot et presset Drammens mannskap. Det gjorde vi på beste måte, kontrollerte kampen nesten hele veien og vant en sikker med 25-20. Vi kom dit med en tynn tropp ettersom både Andreas Ungesson (skade) og Julius Andersson (syk) måtte melde pass. Men andre sto frem og hentet hjem to viktige poeng som gjør at vi tviholder på vår posisjon som topp 3 i Grundigligaen».

«Det blir ikke lange tiden til å forberede neste oppgave om dagen. Allerede onsdag skal vi i aksjon igjen. Da kommer en av sesongens store positive overraskelser, Kolstad på besøk til oss. Trønderne er nyopprykket og har en voldsom entusiasme i hele klubben. De trekker nærmere to tusen tilskuere på hjemmebane og har også på banen vært et friskt pust i ligaen. Sist var de ytterst nære å ta poeng fra serieleder Arendal, før de i de to kampene før det overkjørte både Runar og Drammen. I tillegg tok de en klar borteseier mot Haslum, så vi trenger ikke være i tvil om at dette laget kan skape utfordringer for oss på onsdag. Vi skal også vise at vi kan prestere når kampene kommer tett, stabilitet er fortsatt noe vi har stort fokus på. Dette blir nok en kamp der vi skal vise at vi har tatt noen steg på dette området. Etter denne kampen venter det også nye kamper på løpende bånd. Fredag morgen drar vi til Luxembourg for første møte med HC Berchem. Onsdagen etter er det toppkamp i Arendal, før returmøte med Berchem påfølgende lørdag.

«Til onsdagens kamp regner vi at Julius Andersson er tilbake fra sin sykdom. Andreas Ungesson må nok vente noen dager til før han er tilbake, selv om vi håper det ikke skal ta for lang tid før vi ser han på banen igjen. Vi er veldig fokuserte frem mot denne kampen og har som mål å ha minimum 15 poeng når sesongen er halvspilt. Det krever at vi vinner minst to av de tre gjenstående kampene før serien snur. Da er det greit å starte med to poeng mot trønderne».

Kampen blåses i gang kl 18:00 og vi håper på mange skuelystne til dette oppgjøret.