Skuffende hjemmetap – Bergen

Skuffende hjemmetap

Kolstad trakk det lengste strået i Framohallen og vant 30-28 i en kamp vi de siste 40 minuttene aldri klarte å komme skikkelig i ryggen på trønderne.

Vi ble stort sett jagende bak med 3-4 mål og det var slett ikke ufortjent at gjestene kunne juble for begge poengene. Etter en bra start kom vi aldri opp på det nivået som kreves for å vinne kamper i den jevne ligaen.

Vidar Gjesdal forklarer:

«Vi visste det ville bli en tøff kamp og slik ble det også. Kolstad har en veldig guts i laget sitt og har gjort det vanskelig for stort sett alle denne sesongen. Jeg synes kampbildet dessverre lignet mye på forrige hjemmekamp mot Haslum. Vi er klar fra start fremover, men får aldri fatt på forsvaret vårt. Vi kan ikke tillate oss å slippe inn så mye mål som vi gjør, og fremover faller vi fra konseptet utover i den første omgangen. Vi avslutter omgangen nok en gang katastrofalt og kommer dermed bak med fire mål til pause. Etter hvilen forsøker vi virkelig, men det hele blir for oppjaget og vi klarer aldri å komme helt opp på siden av Kolstad».

Nå gjør laget seg klar for neste oppgave, borte mot HC Berchem i Luxembourg.

«Vi har nok en gang to dager mellom kampene, og vi skal bruke tiden så godt vi kan når vi er i Luxembourg. Vi har mye tid sammen denne helgen og må sette oss ned for å analysere litt de tingene som ikke er bra nok og som vi må jobbe videre med. Vi har et klart mål om å gå videre i Europa og kun seier er godt nok i dette dobbeltoppgjøret».

Det tette kampprogrammet, hvordan påvirker det?

«Det er en utfordring, men noe vi må tåle. Vi hadde det samme i fjor og da slet vi også litt med det på samme tid. Det er viktig at vi ser oss selv i speilet, både vi som trenere og spillerne. Vi kan ikke bruke det som unnskyldning når vi ikke presterer helt optimalt. Det gjelder å komme tilbake og kamper er tross alt det gøyeste vi gjør. Vi ser frem til lørdagens e-cup og ikke minst å få sjansen mot Arendal onsdagen etter».