Berchem med første stikk – Bergen

Berchem med første stikk

HC Berchem satte FyllingenBergen under press ved å vinne det første oppgjøret mellom de to lagene. Vi har minimum fire mål å hente inn før returoppgjøret i Framohallen lørdag formiddag.

Lagene fulgte hverandre tett  de første 45 minuttene i Luxembourg lørdag kveld. Men på stillingen 21-21 fikk hjemmelaget en liten luke som de fightet hardt for å holde hele veien inn. Oppgjøret endte tilslutt 32-28 og dermed får vi en tøff oppgave med å hente inn forspranget kommende lørdag.

Trenerteamet var ikke fornøyd med prestasjonen i Berchem:

«Nei, dette var langt under pari fra vår side. Vi ser tunge ut om dagen og presterer ikke på det nivået vi ønsker. Dette var en kamp vi burde vunnet, også på bortebane. Selv om vi ikke presterer optimalt henger vi fint med vertene. Problemet er når de får et lite forsprang midtveis i den siste omgangen, da blir det også litt panikk i vårt spill. Det sørget for at de kunne dra hjem seieren. Heldigvis klarer vi å holde det på fire mål som absolutt bør være mulig å gjøre noe med i returkampen. Da kreves det uansett en helt annen innstilling hvis vi skal ta oss videre til de 16 siste lagene i turneringen».

«Iben Hvidsten (bildet) ble skadet helt i starten av kampen. I tillegg måtte Andreas Gjeitrem kaste inn håndkledet med sykdom like før kampstart. Andreas Ungesson var også med, men er fortsatt ikke aktuell for spill. Det førte først og fremst at vi fikk en del problemer med å komponere et trygt og godt forsvar. Vi håper alle disse skal være klar for spill i returoppgjøret».

Returkampen spilles i Framohallen på lørdag. Merk kampstart kl 13:00. Håper mange møter opp og støtter våre gutter til å ta steget videre. Resultatet i Luxembourg sørger hvertfall for at spenningen fortsatt er stor i forhold til avansement eller ikke.