Før kampen: Arendal (b) – Bergen

Før kampen: Arendal (b)

Ny bortekamp står for tur i kveld, denne gang mot serieleder ØIF Arendal. Med andre ord en tøff oppgave på papiret mot et ubeseiret hjemmelag. 

Det går slag i slag for våre gutter om dagen. Hjemme et godt stykke ut på mandagen etter lang tur til Luxembourg. Så videre til den TV sendte kampen mot Arendal på bortebane. Hjemme torsdag formiddag, før det viktige returoppgjøret mot Berchem kommende lørdag.

Vidar Gjesdal ser slik på møtet med serielederen:

«En kamp vi har sett frem til en stund. Det er mulig å slå Arendal, selv på bortebane. Dog hadde sjansene våre vært en del større om vi hadde hatt hele troppen å velge fra. To av våre fremste krigere måtte dessverre bli igjen i Bergen, både Andreas Gjeitrem og Andreas Ungesson. Vi må imidlertid tenke på de vi har tilgjengelig og vi er først og fremst ute etter å revansjere en svak prestasjon i Luxembourg. Skal vi lykkes i kveldens kamp er vi avhengig av og få bra treff i vårt offensive spill, sørge for at vertene ikke får for mye plass i sitt ankomst- og kontraspill. Vi må også utvise en helt annen aggressivitet bakover enn i de to foregående kampene. Arendal er et solid lag med god fysikk og har i tillegg vist en god evne til å avgjøre flere jevne kamper. Det er fortjent at de fører ligaen og jeg tror ganske sikkert de vinner tilslutt. Men de kommer til å tape en del poeng de også, det er jeg helt overbevist om. Vi skal kjempe med de ressursene vi har tilgjengelig, samt tro på vår sjanse. Det blir ikke aktuelt å spare på noe frem mot lørdagens oppgjør».

Kampen sendes direkte på Eurosport Norge fra kl 18:45. Ettersom kampen blir TV sendt vises den ikke på handballtv som den pleier.