Tap i Arendal – Bergen

Tap i Arendal

FyllingenBergen hadde muligheten, men ujevn prestasjon sørget for at hjemmelaget fortsatt er ubeseiret i årets Grundigliga.

FyllingenBergen var det klart beste laget i åpningen av oppgjøret. På ledelse 7-3 hadde laget spolert flere fine muligheter til å øke ledelsen enda mer. I motsatt ende slet Arendal med å komme seg til gode muligheter mot et bra Fyllingen forsvar. Men det skulle ikke vare lenge, mot slutten av omgangen tok hjemmelaget over og fikk i tillegg med seg føring på 13-10 inn til pause. Etter hvilen stemte lite for våre gutter som kom bak 20-12 og som i tillegg fikk Iben Hvidsten ut med skade. Laget skal ha honnør for å ikke gi opp og med knappe fire minutter igjen på klokken var vi kun to mål bak, på stillingen 24-22. Dessverre avgjorde Arendal oppgjøret i sluttminuttene og kampen endte 26-23.

Vidar Gjesdal var irritert over nederlaget:

«Vi visste at det lå en mulighet i denne kampen, men vi presterer aldeles for ujevnt til å gripe sjansen. Vi er veldig bra fra start i kampen, men fikk problemer på vår venstre side i forsvaret siste del av omgangen. Fremover spiller vi oss til gode muligheter, men slurver for mye i avslutningene. Etterhvert forsvant trykket i spillet vårt også offensivt og vi fikk ikke utnyttet kontra fasen slik vi ønsket. Men mest av alt synes jeg vi gjør altfor mange enkle personlige feil og merkelige valg som gjør at Arendal får kampen litt servert av oss. Positivt at vi jobber oss tilbake når det ser helt svart ut og nå er det bare viktig at vi får rettet opp på feilene før lørdagens returmøte mot Berchem».