E-cup HC Berchem – Bergen

E-cup HC Berchem

Det går opp og ned for oss om dagen, mest ned hvis vi ser på de tre siste kampene. Dog var det klar fremgang å spore i bortekampen mot serieleder Arendal på onsdag. Med fremgang tenker jeg da på at laget så ut til å ha litt mer energi etter en tøff kampperiode for vårt vedkommende. Vi visste det var muligheter i Arendal, til tross for at vi møtte Norges beste lag. Selv med to veldig sentrale spillere ute tok vi tak i kampen og var egentlig overlegen dem de første 15 minuttene. Dessverre slurvet vi i avslutningene som gjorde at ledelsen ikke var større enn 7-3 etter halvspilt omgang. Etter hvert fikk vi større problemer bakover og det tok lang tid før vi fikk justert det. Men vi avsluttet kampen veldig bra og la press på dem i sluttminuttene. Det var først og fremst vår egen skyld at vi ikke fikk med oss noe i den kampen, og det var vi ikke fornøyd med.

Men nå gjelder det for alvor. Vi har uttalt høye ambisjoner i årets Challenge-cup og da kreves det en seier på minst fem mål i returoppgjøret. Bortekampen i Luxembourg var direkte svak av oss. Vi så tunge ut og hadde overhodet ikke det som skulle til der nede. I tillegg slet vi med flere spillere ute som sørget for at vi sto med konstellasjoner bakover vi ikke engang har gjort på trening. Vi slapp først og fremst inn altfor mye mål og det skal vi rette opp i returkampen. En bunnsolid og aggressivt forsvar, men full fart fremover når vi vinner ballen blir vil vårt fokus i returoppgjøret. Vi er langt bedre trent enn dem og det skal vi utnytte med å spille i et høyt tempo. I tillegg blir det viktig for oss å ha ro og tålmodighet. Det er ikke slik at vi må hente alle målene med en gang, men vente på det rette momentet i kampen til å sette dem under press.

Jeg har troen på at vi skal klare denne oppgaven. Men det er overhodet ingenting som er avgjort på forhånd. Forhåpentligvis har vi tilbake ett par av spillerne som var ute i bortekampen. Lørdag skal alle som kommer i hallen få se et revansjesugent og aggressivt Fyllingen lag. Kampen spilles for oss på et uvanlig tidspunkt, kl 1300. Der håper vi å se mange av dere, ta med familien og få med dere en underholdende og spennende kamp!