Videre i Europa – Bergen

Videre i Europa

FyllingenBergen løste oppgaven i returkampen og tok seg videre til de siste 16 lagene i turneringen ved å slå HC Berchem 30-23 i Framohallen lørdag formiddag.

Det var et heltent Fyllingen lag som hadde bestemt seg fra start i oppgjøret. Etter halvspilt åpningsomgang sto det hele 9-2 til våre gutter. Gjestene fra Luxembourg viste imidlertid ingen tegn til å gi seg og kjempet seg tilbake på 10-6. En bra avslutning på omgangen sørget imidlertid for ledelse 18-11 ved halvtid. Etter hvilen var gjestene aldri nærmere enn 6 mål og vi dro tilslutt i land seieren med 30-23.

Trener Erlend Aam var strålende fornøyd med avansement i Europa.

«Vi gjorde jobben slik vi skulle før pause. Med unntak av en kort periode i midten av omgangen har vi god kontroll bakover og løper over dem i kontra- og ankomstfasen. Dessverre følger vi ikke opp etter pause. Først og fremst takket være mange upressede og enkle feil i fremover spillet. Men avansementet er under kontroll så godt som hele veien og det var det eneste som betydde noe i dag. Nå ser vi frem mot trekningen og er spente på hvem vi skal opp mot i neste runde. Vi har klare ambisjoner om å være med enda lengre i turneringen».

Trekningen foretas kommende torsdag.