Overlegen mot Viking – Bergen

Overlegen mot Viking

FyllingenBergen lykkes med det meste de første 30 minuttene og ledet hele 26-13 ved halvtid mot Viking Stavanger i Framohallen søndag kveld.

Etter en jevn åpning frem til 3-3 skrudde Fyllingen for alvor opp tempoet og løp bokstavelig talt over gjestene frem mot pause. 26 mål på en omgang bør være tett på rekord og det var ikke mange baller som ble skuslet vekk fremover på banen. Laget klarte ikke å opprettholde trykket etter hvilen og kontrollerte det hele inn til seier 41-30.

Trener Vidar Gjesdal var fornøyd med to nye poeng.

«Bra at vi holdt trykket så godt gjennom samtlige av de første 30 minuttene. Vi har knapt et eneste bomskudd og bortsett fra noen litt for enkle mål bakover er det veldig solid. Vi snakket selvsagt om å holde trykket oppe i pausen, det klarte vi definitivt ikke. Etter pause blir det en transportetappe. Men vi fikk brukt hele laget godt og fordelt masse på spilletid. Vi lager over 20 mål i ankomst- og kontra fasen, noe vi ikke har vært i nærheten av tidligere i sesongen. Det ser ut som vi er litt på gang etter en tung periode, men trenger fortsatt noen gode treningsøkter for å komme ytterligere opp et nivå. Men jeg har godt tro på at vi skal ha stigning inn i de tre siste seriekampene, før cupfinalen venter på oss. Det venter oss tre tøffe seriekamper, den første borte mot Runar kommende søndag».

Eivind Tangen var tilbake i slag og herjet med Viking før han fikk hvile en god del av 2. omg. Viktor Sandberg fikk også mye tid og gjorde en solid kamp. Andreas Gjeitrem (bildet) viste at han er på vei mot formen og ble kåret til vår beste spiller i kampen. Tord Moen Vårdal fikk sin debut i Grundigligaen og gjorde en fin figur de 10 minuttene han fikk på banen.