Før kampen: Bodø (h) – Bergen

Før kampen: Bodø (h)

Eivind Tangen (bildet) og resten av hans lagkamerater er sugne på to nye hjemmepoeng når Bodø gjester Framohallen onsdag kveld.

Trener Vidar Gjesdal ser frem til kampen mot Bodø der ingenting vil bli spart på til tross for at cupfinalen lurer like rundt hjørnet.

«Det ble dessverre ikke det resultatet vi ønsket oss i Sandefjord på søndag. Etter slike tap tar det minst et døgn før man får ristet den verste følelsen ut av kroppen. Nå fikk vi gått gjennom og analysert kampen nøye sammen på treningen mandag kveld, og ser fremover til morgendagens kamp mot Bodø. På søndag er det liten tvil om at vi tapte kampen i vårt eget forsvar, eller fraværende forsvar om vi kan si det. 36 mål bakover, da er det umulig å vinne kamper. Vi forsøker å rette til det underveis, men lykkes ikke med noen verdens ting. Runar Sandefjord får styre slik de ønsker, vi får ingen kontakt, taper alle dueller og får heller ikke de redningene vi er blitt godt vant med aller bakerst. Jeg var ganske sikker på vi skulle lage mange mål på dem, det stemte i det minste bra. Selv om vi også der skapte nok muligheter til å produsere enda flere mål. I perioden de avgjorde kampen var vi i tillegg rufsete og falt betydelig ned i intensitet, også i vårt offensive spill»

«Dette er vi innstilte på å rette opp til kampen mot Bodø. Det blir i tillegg generalprøve på cupfinalen, så her finnes det nok av gode poenger. For vår del blir det ikke aktuelt å spare på noe, vi gjør alt som skal til for å vinne denne kampen, som er viktig både for oss og gjestene. Vi har to kamper igjen før ferien og alt tyder på at to seire vil føre til at vi tar pause på en 3. eller 4. plass til jul. Motsatt vil to tap i verste fall føre oss utenfor sluttspillet, så jevnt er det i denne ligaen. Uansett hvordan det går i onsdagens kamp vil cupfinalen leve sitt eget liv, så jeg tror ikke denne kampen påvirker det i spesiell grad. Det eneste som er sikkert er at det ikke vil være negativt å vinne kampen, slik at vi står med tre strake seire mot dem før cupfinalen».

«Bodø var tippet helt i toppen, men har fått ødelagt mye av sesongen med skader. Det ser bedre ut for dem nå og poengene har kommet tettere i det siste. Det er et lag som har sin største styrke bakover på banen og det blir viktig for oss å komme opp i rett tempo. Kampen inneholder også to av ligaens aller beste venstrehendte skyttere i vår egen Eivind Tangen og gjestenes Stig Tore Moen Nilsen. Vi trenger noen enkle mål i kontrafasen, slik at vi ikke må krige oppstilt mot dem hver eneste gang. Så skal vi denne gangen sørge for at vi korter ned de svake periodene i kampen og viser frem en krigermentalitet gjennom samtlige 60 minutter. Folk rekker akkurat kampen i hallen, før man skynder seg hjem for å følge damelandslagets kvartfinale i VM. Det blir en fin onsdagskveld for håndball».

Kampstart i Framohallen er klokken 19:00.