Viktig seier mot Bodø – Bergen

Viktig seier mot Bodø

Nøyaktig to uker før cupfinalen markerte Lars Eggen RIsmark (bildet) og FyllingenBergen seg som det klart sterkeste laget i oppgjøret mot Bodø.

FyllingenBergen tok tak i oppgjøret fra start som de har gjort i nesten samtlige kamper denne sesongen. Aggressivt i forsvaret, bra kontrafase og godt tempo i det etablerte angrepsspillet. Denne gangen holdt man imidlertid trykket oppe gjennom det meste av åpningsomgangen og gikk til pause med ledelse 17-9. Etter hvilen holdt føringen seg stort sett mellom 7 og 10 mål i oppgjøret som tilslutt endte 30-22.

Vidar Gjesdal var glad for to poeng og en bra gjennomført kamp:

«Flere ting som var viktig for oss i dag. Kjenne at vi fikk tilbake energi i laget, sette et bra forsvar og ikke minst spille et offensivt spill med rett tempo over lengre tid. I tillegg var det viktig for oss med to poeng. Det blir vanvittig tett fra plass nr 4 og ned til nr 10. Det blir en tøff kamp for alle der å holde seg på rett side av sluttspillstreken der hvert eneste oppgjør i utgangspunktet er åpent».

«I dag har vi et solid forsvar med en enda bedre målvakt i Lars bakerst. Det gir oss helt andre forutsetninger for å ta styringen på kampen. Vi har en liten periode der det ikke flyter like bra, men er raskt tilbake på sporet og kjører over dem siste del av 1. omgang. Så gjør vi ikke mer enn vi må etter hvilen, men gøy at vi får inn noen ferske spillere som presenterer seg fint. Sebastian Waage Mossestad er en av flere i fin utvikling og banket inn sitt første eliteseriemål på tampen. Det er ekstra moro at vi har på gang noen spennende unggutter fra vårt eget distrikt».

«I forhold til cupfinalen tror jeg ikke denne kampen har spesiell betydning. Kanskje for noen av våre enkeltspillere som gjør en solid kamp og tar med seg det videre. Men vi forventer et helt annet Bodø lag i finalen enn tilfellet var i denne kampen. Uansett er cupfinalen ikke spesielt viktig før vi har gjort unna den siste seriekampen mot Stord kommende lørdag. Det er egentlig en veldig fin kamp for oss rett før finalen, for nå møter vi et Stord lag som lover å stille med en god dose galskap på lørdag. Det betyr at de blir dueller og temperatur på Stord, akkurat slik vi forventer det i Nadderud Arena under finalen. Stord har ikke mange lysglimt å se tilbake på denne høsten, så de gir oss neppe mye gratis i denne kampen. Vi gleder oss stort til de to oppgjørene som gjenstår før nyttår».