Storseier mot Stord – Bergen

Storseier mot Stord

FyllingenBergen tok en ny seier mot Stord og har dermed vunnet begge lokaloppgjørene denne sesongen. Seieren ble på hele 34-18 etter total overkjørsel de siste 45 minuttene av oppgjøret.

Som ventet ble ble det tett og jevnt i åpningsminuttene. Stord hadde også føringen med 5-3 før FyllingenBergen overtok styringen på oppgjøret. Gjennom solid forsvars- og målvaktsspill ble det produsert en rekke mål i kontraspillet. En god avslutning på omgangen førte til at vi gikk til pause med komfortable 17-10 på tavlen.

Vidar Gjesdal var svært fornøyd med prestasjonen.

«En ny god kamp av oss. Spesielt gledelig at vi er konsentrerte og aldri lar Stord få muligheten til å komme tilbake i kampen. Vi var forberedt på at de var tøffe fra start og at vi skulle få jobbe med å lage målene våre i det etablerte angrepsspillet. Med en gang vi får litt enkle mål via bra forsvars- og kontringsspill åpnet kampen seg opp. Da viste vi at det var stor forskjell på lagene. Det ble enklere enn vi hadde forventet på forhånd».

«Vi har mange spillere som gjør en god kamp. I tillegg var det denne gangen Sindre Heldal som fikk gleden av å score sine to første eliteseriemål på sitt korte innhopp. Vi har noen spennende unge gutter på vei opp, det er gledelig å registrere. Nå kan vi endelig rette alt fokus mot cupfinalen. Den har selvsagt lagt i bakhodet vårt helt siden semifinalen, nå skal vi forberede oss maksimalt til det oppgjøret».