Før NM-finalen – Bergen

Før NM-finalen

Det har vært lang ventetid siden semifinalebilletten ble sikret i midten av november. Men nå står vi endelig foran høydepunktet, finalen i Nadderud Arena mot Bodø.

For tredje gang på fire år forbereder FyllingenBergen seg til cupfinale. Denne gangen er det fjorårets taper av finalen, Bodø som står på motsatt banehalvdel. Både spillere og støtteapparat er klare til den store kampen som for første gang skal spilles i den nye Nadderud Arena. Laget har sin siste trening hjemme dagen før kampen, deretter setter de seg i flyet med retning hovedstaden. Det er også lagt inn en lett økt på arenaen kampdagen.

Trenerteamet synes alt ser bra ut for finalen:

«Vi tar med oss gode opplevelser fra de to siste kampene mot nettopp Bodø og Stord. Selv om vi er klar over at dette er en helt ny kamp, gir det oss en trygghet i det vi skal inn å løse på onsdag. Vi forventer riktignok et helt annet Bodø lag enn vi møtte for to uker siden, derfor er det avgjørende for oss å gjøre tingene enda litt bedre enn i det oppgjøret. Vi har sett litt på enkle justeringer i spillet vårt offensivt, og det samme i ting vi forventer Bodø vil forsøke å straffe oss hardere på i vårt eget forsvar. Vi har lykkes godt i vårt ankomst- og kontraspill den siste tiden, den fasen vil bli en nøkkel for oss også i finalen».

«På forhånd er nok kampen noe mer åpen enn folk kanskje forventer. Vi lever greit med et favorittstempel, men skal huske på at Bodø er langt bedre rustet nå enn tilfelle har vært tidligere i sesongen. En finale er alltid spesiell og handler mye om å treffe den rette «dagen» både individuelt og som lag. Vi har hele troppen intakt med unntak av Andreas Ungesson som nok er ute for resten av denne sesongen. Spillerne virker til å være i bra slag og ser skjerpet ut inn mot kampen. Vi har flere spillere som har vært med på dette tidligere og vet nøyaktig hva som skal til for å kunne putte enda en kongepokal inn i samlingen sin. Vi er ydmyke og skal arbeide hardt for å gjøre det mulig nok en gang når fløyten går onsdag kveld».

For dem som ikke tar turen til Oslo sendes kampen på Eurosport Norge med kampstart kl 19:30.