Tap i cupfinalen – Bergen

Tap i cupfinalen

Det ble dessverre ingen ny kongepokal til FyllingenBergen i Oslo på lille nyttårsaften. Bodø vant en tett og jevn kamp 23-21 etter å ha vært i føringen det aller meste av kampen.

FyllingenBergen kom best i gang fra start og var foran 5-3 etter drøye 10 min. Derfra og inn til pause var det lite som fungerte i det offensive spillet og omgangen ble svært målfattig. Nordlendingene gikk til pause på ledelse 9-7. Etter hvilen fikk Fyllingen vendt kampen og var ved en anledning foran med et enkelt mål. Dessverre klarte vi ikke å feste grepet, i stedet var det Bødø som holdt seg det lille foran inn mot slutten av kampen og kunne fortjent sikre seg sin første kongepokal.

Vidar Gjesdal var skuffet over det laget viste frem i Nadderud Arena.

«Helt enkelt en altfor svak finaleprestasjon av oss. Vi fikk kampen dit vi ville bakover. Vi sto klokt og var godt forberedt på Bodø sitt offensive spill. I den fasen lignet det mye på seriekampen for 14 dager siden. Utover det var det svært lite som fungerte for oss. Kontrafasen var uryddig og bortimot fraværende. Fremover fremsto vi også uten særlig god struktur og vi gjorde det enkelt for Bodø dekke opp i sitt forsvar. Vi truer dem knapt nok fra distanse og må kjempe beinhardt for hvert eneste mål. Når vi har et lite momentum på dem etter pause kaster vi bort muligheten i overtallspill til å skaffe oss en større ledelse»

«Det er selvsagt tungt og ikke vise oss frem fra en bedre side når vi står i en slik finale. Det ble en spillemessig dårlig finale fra begge lag preget av mange bomskudd på relativt dårlige sjanser, som ble reddet litt av at det var spenning nesten helt til døren. Bodø var det lille ekstra bedre enn oss og vinner helt fortjent til sist. For oss blir det å komme over skuffelsen og deretter rette blikket fremover mot det som venter over nyttår. Der venter oss noen spennende kamper i Europa og ikke minst et sluttspill i vår hjemlige liga som vi ønsker å prestere i. Jeg vil til sist takke samtlige som tok turen til Nadderud for å støtte oss, det betydde enormt mye for oss. Vi skule så gjerne gitt samtlige en litt bedre opplevelse og lover å komme sterkere tilbake over nyttår».