Vidar om Halden – Bergen

Vidar om Halden

«Det er klart at landslagets resultater er med på å inspirere oss i hverdagen. Jeg har vært med landslaget i noen mesterskap tidligere og vet hvor vanvittig tøft det er å ta dette steget. For Fyllingen som klubb er det jo fantastisk å se at to av våre tidligere gutter presterer helt i verdenstoppen. Kristian manglet altså tre mål på å bli EMs toppscorer, ble nominert som kandidat til all-star team. Harald blir også nominert som kandidat blant turneringens beste høyre bakspillere. Vår nåværende målvakt, Lars Eggen Rismark var med i bruttotroppen og er på full fart fremover i sin utvikling. Mon tro om ikke Eivind Tangen også melder seg på i dette selskapet i årene fremover. Det gir oss masse motivasjon til å jobbe videre med å skape nye profiler i fremtiden».

Nå ser han frem til å komme i gang med tellende kamper igjen:

«Vi kan ikke vente med å komme i gang igjen. Det var tungt etter cupfinalen, men nå ser vi fremover på alle de mulighetene som venter oss. Vi er med helt fremme i ligaen, og om knappe to uker venter ny runde i Europa. Kampen mot Halden er en nøkkelkamp hvis vi skal være med i medaljesjiktet. Vi har lyst å utfordre i toppen så lenge som vi kan, så håper jeg at vi kan fylle opp hallen i enda større grad enn vi har gjort. Jeg ser gjerne langt over 1000 tilskuere i hallen, det vil gi både skuelystne og spillerne en flott opplevelse.»