Før kampen: HC Radnicky (h) – Bergen

Før kampen: HC Radnicky (h)

Fredag og lørdag er det duket for to spennende kamper i Framohallen. CH Radnicky kommer på besøk til oss for å kjempe om en kvartfinale i Challenge-cup

Vidar Gjesdal ser slik på dobbeltoppgjøret:

Da er vi klare for e-cup igjen, dette gleder vi oss enormt til. Kun 48 timer etter «smellen» på Elverum skal vi vise en helt annen mentalitet og innstilling til dette dobbelt oppgjøret. Vi tapte enkelt og greit for et bedre lag på Elverum, men vi likte ikke prestasjonen som vi la for dagen. Vi må helt enkelt løfte oss alle mann for å kunne ta oss videre til en kvartfinale i Challenge cup. Vi drømmer om å ta oss hele veien til finalen i denne turneringen, og er glad for at vi i denne perioden lykkes å få begge oppgjørene mot det serbiske laget på hjemmebane. Det gir oss bedre forutsetninger for å avansere, men sparer oss også for mye krefter ved å slippe lang reise i tett kampprogram.

Det er et ubeskrevet blad som kommer på besøk til oss denne helgen. HC Radnicky Kragujevac har deltatt ved en del anledninger i denne turneringen, med kvartfinale som beste resultat. De har byttet ut store deler av mannskapet sitt siden sist sesong, og har veldig mange unge spillere i troppen sin. Vi har ikke veldig god kjennskap til deres kvaliteter, og skal først og fremst forberede oss på to tøffe oppgjør. Serbisk håndball er bra, så vi tror på ingen måte at det blir en enkel jobb å ta oss videre til kvartfinalen. Det handler om å ta ut to solide prestasjoner, noe jeg er sikker på vi er sulten på å få til.

Når det gjelder mannskapet håper vi å få tilbake Iben Hvidsten etter sykdom sist mot Elverum. Viktor Sandberg er ute og vi venter svar på MR før vi kan si noe endelig i forhold til kneskaden han pådro seg på trening dagen før Halden kampen. Vi krysser alt vi har for at det ikke er alvorlig, troppen vår er veldig tynn med tanke på høyrehendte bakspillere når Viktor er borte, sammen med Ungesson. Belastningen på de som er igjen er stor, men jeg er sikker på vi skal tåle dette gjennom disse to oppgjørene.

Få med dere to håndballkamper mot et lag fra en annen kultur enn de vi møter til vanlig. Det inspirerer oss og vi skal vise oss fra vår aller beste side denne helgen. Intensiteten skal opp flere hakk fra onsdag, så håper jeg dere får en se en fartsfylt og god match direkte i fredagens kamp.

Kampene spilles fredag kl 19:00 og lørdag kl 16:00. Begge som vanlig i Framohallen.