Tap mot Elverum – Bergen

Tap mot Elverum

FyllingenBergen var aldri i nærheten av poengene på Elverum og tapte svært fortjent 34-25. Hjemmelaget var for dagen best i det aller meste.

FyllingenBergen var med til stillingen 8-8 drøyt midtveis i den første omgangen. Derfra og inn handlet alt om vertene som styrte inn til sikker seier.

Trener Vidar Gjesdal forklarer det hele slik:

«Vi taper kort og godt mot et bedre lag. Når det er sagt er vi selvsagt ikke fornøyd med prestasjonen vår. Vi savnet energi helt fra start og da er vi ikke i nærheten av et såpass bra lag som Elverum er. Vi gjør flere taktiske feil i vårt forsvar, til tross for at vi var godt forberedt på deres offensive spill. Men først og fremst er det fremover i banen vi ikke strekker til. Mange individuelle feil førte til flere kontringer imot. Vi kommer med lav fart og vinner altfor få dueller til å sette dem under press. I tillegg tar vi flere dårlige sjanser fremme og opptrer litt udisiplinert i spillet vårt. Det er mye som skal rettes opp frem til fredagens oppgjør mot serbiske HC Radnicky. Vi har kort tid på å reise oss igjen, og det har vi tenkt å gjøre. Dette skal gå utover det serbiske laget i fredagens kamp. Vi skal videre i Europa».

Likevel fantes det lyspunkt å ta med seg fra oppgjøret:

«Matias Lygre startet oppgjøret i fraværet til Iben Hvidsten og leverte en solid kamp på venstrekanten. Det samme gjorde Fredrik Mossestad på motsatt side. Lars gjør nok en solid kamp mellom stengene. Det var mer bakspillerne og på linjespillet vi aldri fikk i gang. Det skal vi helst få orden på så fort som mulig».