Første stikk – Bergen

Første stikk

FyllingenBergen har festet grepet om kvartfinalebilletten etter seier 35-28 i den første av to oppgjør mot HC Radnicky. I morgen møtes lagene til returoppgjør i Framohallen.

FyllingenBergen tok tak i oppgjøret fra start. Sakte men sikkert løp hjemmelaget over gjestene fra Serbia. Etter drøye 20 minutter ledet vi hele 18-8. Derfra og inn stabiliserte resultatet seg og mot slutten fikk gjestene presset det ned i 7 mål da sluttsignalet gikk. Vi fikk rullert mye på laget og mange av de yngste spillerne fikk godt med tid på parketten.

Trenerteamet var strålende fornøyd med resultatet.

«Vi er bare halvveis, men er godt fornøyd med utgangspunktet foran morgendagens returoppgjør. Periodevis står vi bra bakover og får løpt inn mange enkle mål. Samtidig er det flere ting vi vil forsøke å løse enda bedre i morgen. De serbiske skytterne kom i perioder for enkelt til, og de får trykket oss litt for flate i midten. Fremover lager vi mål jevnt og trutt der spesielt de første 20 minuttene var bra. Etter dette faller vi litt i konsentrasjonen, men positivt at vi får mange av våre ferske gutter satt i spill. Flere av dem gjorde også sine saker ganske bra».

Nå gjelder det å nullstille foran morgendagens returoppgjør.

«Vi skal skal passe oss for ikke å ta for lett på oppgaven nå. Vi vet av erfaring at kommer man litt skjevt ut går ting fort i håndball. Derfor handler mye om å være klar fra start å sørge for at serberne aldri får noen tro på at dette er mulig å snu. Nå kjenner vi også dem litt bedre og vet hva vi skal sette fokus på bakover fra start. Det handler om å gjøre jobben skikkelig ferdig i morgen, da er det gode muligheter for å ta seg videre til kvartfinalen».

Returoppgjøret spilles kl 16:00 i Framohallen.