Klar for kvartfinale – Bergen

Klar for kvartfinale

FyllingenBergen gjorde jobben mot resignerte serbere også i returkampen. Etter 18-8 føring i pausen endte det hele med seier 33-19 til slutt.

FyllingenBergen satte standarden fra start og var foran 6-0 før HC Radnicky satte inn sitt første mål for dagen. Avstanden fortsatte å øke utover i omgangen som endte med 18-8 ved halvtid. Det fortsatte etter pause mot et serbisk mannskap som virket mer resignert enn i gårsdagens kamp, og på det meste var vi foran 30-12. Gjestene fikk redusert litt mot slutten, men det ble et klokkeklart avansement til de gule og blå. Dermed venter det en kvartfinale i Challenge cup i mars måned.

Trener Erlend Aam gledet seg over avansementet.

«Det ble kanskje hakket enklere enn vi hadde forventet, men likefullt veldig gledelig at vi er videre i turneringen. Samtidig fikk vi brukt hele troppen i begge kampene, noe som både gir de ferske verdifull erfaring, men også sørger for at de etablerte fikk hvile mer enn vi hadde planlagt. Det var rett og slett en positiv opplevelse for oss før vi skal inn i viktige seriekamper i tiden fremover».

Vidar Gjesdal ser frem til å spille kvartfinale i påsken.

«Det blir lite ferie på spillerne nå. Kvartfinalen spilles i palme- og påskehelgen og er et stort mål for oss denne sesongen. Vi er spent på hvem vi skal opp mot i kvartfinalen, det er ganske stor forskjell i kvaliteten på lagene som gjenstår. Vi er dog ikke sjanseløs mot noen, men tar gjerne med litt flyt i trekningen om halvannen uke».

De fleste lagene blir først kvalifisert inn neste helg. Benfica som vi røk ut mot i dobbel bortekamp sist sesong er det andre laget som foreløpig er klar for kvartfinalen.

Les mer om turneringen her: www.eurohandball.com/ec/chc/men/2015-16/round/4/Last+16