Før kampen: Bækkelaget (h) – Bergen

Før kampen: Bækkelaget (h)

Søndag er det dobbelkamp i Framohallen, først Tertnes mot Skrim, deretter tar vi imot Bækkelaget. En ny viktig kamp med tanke på å henge med helt i medaljekampen i Grundigligaen.

Vidar Gjesdal sier følgende om forutsetningene før kampen:

For vår egen del kom vi oss ganske bra gjennom de fire kampene forrige uke. Viktig seier hjemme mot Halden og avansement i Europa. Dog fikk vi oss et klart tap i bortekampen mot Elverum. Heldigvis pådro vi ikke oss noen flere skader og vi skal være klare til søndagens oppgjør. Skal vi henge med blant de fire øverste lagene kreves det to poeng i resten av hjemmekampene. Det blir alt annet enn enkelt mot BSK som litt overraskende ikke har plukket mer enn 12 poeng så langt i ligaen. Jeg synes de har et komplett lag som er farlig i alle posisjoner og som også har flere spillere som kan komme inn å prege kamper. De spiller klokt og strukturert fremover, og det blir viktig for oss å være godt forberedt på deres styrker. Vi tapte fortjent i bortekampen vår mot dem og har dermed litt å revansjere denne gangen.

Selv om motstanden var begrenset i e-cupen sist helg ble det en veldig god opplevelse for oss. Nå venter vi spent på motstanderen i kvartfinalen. Det blir avklart kommende tirsdag når trekningen avholdes i Wien. Vi drømmer om en gunstig trekning, slik at forutsetningene for å ta steget inn i semifinalen blir så gode som mulig. Men først skal vi ta med oss en seier i dagens kamp. Poengene kommer langt fra gratis og selv om vi har noen poeng mer enn våre gjester er det lite som skiller disse lagene i nivå. Så her er det kun fullt fokus og en topp prestasjon som skal sørge for at poengene blir værende igjen i Bergen.