Hjemmetap mot BSK – Bergen

Hjemmetap mot BSK

Det ble dessverre tap i hjemmekampen mot Bækkelaget søndag kveld. Gjestene var sterkest mot slutten og kunne dra hjem med seier 27-25.

FyllingenBergen åpnet kampen strålende og laget 8 mål på de første 10 minuttene av oppgjøret. Bækkelaget ville imidlertid være med på dansen og jobbet seg tilbake i kampen. Det ble jevnt inn mot pause, men knapp ledelse til BSK på stillingen 14-13. Etter hvilen fulgte lagene hverandre frem til 17-17, på det tidspunktet avgjorde gjestene kampen mer eller mindre med et rykk til 22-17. Lite fungerte offensivt for oss i denne perioden og opphentingen på slutten var ikke tilstrekkelig, slik at oppgjøret endte med seier 27-25 til Bækkelaget.

Vidar Gjesdal var ikke fornøyd med kampen totalt sett:

«Først og fremst skuffet over at vi taper på hjemmebane. Vi har tapt et par kamper for mye på egen grunn denne sesongen, og det er hovedårsaken til at det nå ser ut til å bli for langt frem i medaljekampen. Vi må innse at vi svinger for mye både underveis i kampene og fra kamp til kamp. I dag synes jeg vi møter et godt bortelag som står distansen bedre enn oss. Hvis vi ser bort fra de første 10-15 minuttene er de skarpere enn oss i det offensive spillet. Det var flere spillere som manglet overskudd i dag og jeg håper vi skal fremstå bedre allerede til helgens tøffe bortekamp mot Haslum. Vi får sørge for å ta en oppgave om gangen å se hva vi kan få ut av hver enkelt kamp fremover. Vi skal jobbe godt for å reise oss i tiden som kommer».