Aalsmeer i kvartfinalen – Bergen

Aalsmeer i kvartfinalen

FyllingenBergen kom først opp av bollen i dagens trekning av kvartfinalene i Challenge cup. Motstander ble nederlandske FIQAS Aalsmeer.

Trener Vidar Gjesdal synes det var en bra trekning:

«Reisemessig sannsynligvis det klart beste vi kunne få. Laget holder til nærmest på flystripen på Schiphol, kun ca 15 minutter unna. Med tanke på at returoppgjøret i Nederland skal spilles påskehelgen var det bra for oss. Sportslig helt sikkert tøffere enn det vi har møtt sålangt, men likevel et lag det skal være mulighet å ta seg videre mot. Jeg har allerede sett dem litt og ser at de spiller ganske lik håndball som vi er vant med her hjemme. Vi ser frem til to tøffe og spennende oppgjør mot dem»

FyllingenBergen starter på hjemmebane helgen 19.-20. mars. Returoppgjøre spilles i Nederland helgen etterpå.

Vinneren av denne kvartfinalen skal opp mot Benfica eller St. Petersburg i semifinalen.