Før kampen: Haslum (b) – Bergen

Før kampen: Haslum (b)

FyllingenBergen skal ut i tøff bortekamp når laget tar turen til Nadderud Arena for møte med serietoer Haslum.

Trenerteamet melder om følgende status før kampen:

«Vi drar dit først og fremst for å revansjere prestasjonen sist mot Bækkelaget. Vi har møtt Haslum to ganger denne sesongen, først i cupen og deretter i serien, begge på hjemmebane. I cupen ble det som kjent en klar seier, mens Haslum slo tilbake og var like overlegne i det første serieoppgjøret. Haslum har etter en litt trøblete åpning vært imponerende stabile i seriespillet. Det er litt overraskende at de har så godt grep om sølvet og faktisk fortsatt har heng på gullet, spesielt med tanke på at Erlend Mamelund forsvant før seriestart. Det skal de ha all mulig honnør for så langt. For vår egen del har det vært en litt tung periode med spillere ute i lang tid og ikke minst mye sykdom. Vi har med oss alle som har hanglet de siste to ukene i dag, men må se hvordan de føler seg i forkant av kampen i forhold til belastning. Vi overrasket på bortebane mot dem i fjor og håper vi kan presse dem tilsvarende denne sesongen. Da kreves det utvilsomt en maks prestasjon fra vår side, det er akkurat hva vi ønsker å få til i dag».

Kampen ser du på www.handballtv.com og blåses i gang kl 18:00.