Forlenger med Select – Bergen

Forlenger med Select

FyllingenBergen har blitt enig med Select Sport Norge om å forlenge samarbeidet når det gjelder levering av utstyr til også å gjelde de neste fem sesongene.

FyllingenBergen er svært fornøyd med å ha Select med på laget også i den neste perioden. Den første avtalen på fire sesonger går ut etter inneværende sesong, og det var vårt eneste ønske å få på plass en ny avtale med Select.

Daglig leder Ellen Nygård Nilsen begrunner avtalen slik:

«Select har vist seg som en meget solid samarbeidspartner og har levert kvalitet på alle punkter. Derfor var det enkelt for oss å jobbe videre for å få på plass en ny avtale med dem. Deres representant i Bergen, Stig Hovland har gjort en formidabel jobb for oss, og vi ser frem til videre samarbeid med dem de neste fem årene. Gjennom denne avtalen får vi også utviklet samarbeidet med MX-sport Oasen, som blir en viktig brikke for oss når det gjelder totalen i forhold til utstyret som spillerne skal prestere i fremover. Sammen med Mizuno skal de levere skoene til spillerne i hele samarbeidsperioden. Vi gleder oss til å utvikle dette samarbeidet videre og er trygg på at vi får den absolutt beste kvaliteten gjennom den nye avtalen».

Stig Hovland i Select kommenterer avtalen slik:

«En viktig avtale å forlenge for oss. Gjennom FyllingenBergen får vi profilert oss med ett topplag på herresiden, både i Bergen og nasjonalt. Vi har hatt et tett og godt samarbeid med dem i den første perioden, noe som gir oss gode tilbakemeldinger på vårt utstyr. På den måten kan vi utvikle oss videre inn i fremtiden. Vi ser frem til å jobbe sammen med dem i en ny langsiktig avtale»