Knepent tap mot Haslum – Bergen

Knepent tap mot Haslum

FyllingenBergen hadde muligheten til å ta med seg poeng hjem mot gulljagende Haslum, men det ble bare nesten i oppgjøret som vertene vant 29-26 (13-14).

Vidar Gjesdal kommenterer oppgjøret slik:

«Det var en rotete åpning på oppgjøret og 1. omgang var det ikke spesielt god kvalitet over. Det positive for oss var at vi fikk brukbar kontroll bakover når de ikke fikk trykke på oss i sin ankomst. I tillegg fikk vi laget en del enkle mål i vår kontra. Jeg savner fortsatt mer tempo i vårt spill og vi sliter fortsatt med å sette et ordentlig angrepsspill. Historien gjentok seg etter pause der vi gir fra oss det lille initiativet vi hadde. Etterhvert synes jeg egentlig vi kommer inn i vår beste periode offensivt de siste 20 minuttene, men i den perioden er vi altfor unøyaktig i våre avslutninger til at vi kunne få med oss poeng med hjem. Vi brenner flere ganger aleine med målvakt, i tillegg treffer vi ikke innenfor stengene på bra sjanser fra distanse.

«Dette var en kamp slik den utviklet seg vi hadde gode sjanser til en fin borteseier. Så det er surt at vi ikke klarer å få mer ut av det. Når det er sagt er det positivt at vi matcher et solid Haslum lag på en dag der det fortsatt mangler en del til vi er helt der vi skal være. Det har vært en del motvind for oss siste tiden, der vi har hatt mange sentrale ute med sykdom. Jeg håper vi skal få mer flyt fremover nå og mer energi inn i gruppen inn mot de siste fire seriekampene. For oss blir det å få mest mulig ut av hver kamp og det starter med Drammen kommende lørdag. Vi gleder oss til å spile i Sotra Arena og håper på en flott ramme rundt den kampen».