Vidar Gjesdal forlenger – Bergen

Vidar Gjesdal forlenger

FyllingenBergen har blitt enig med Vidar Gjesdal om å forlenge avtalen som går ut etter denne sesongen.

Styreleder Nina Britt Husebø er svært fornøyd med signering av ny avtale for Vidar Gjesdal. Hovedtreneren har signert for kommende 2 sesonger frem til våren 2018. Gjesdal returnerte til FyllingenBergen før sesongen 2014-15 til et lag med flere nye unge spillere. For inneværende sesong har han ledet laget frem til Cupfinale og målet er nå å gå til topps i Challenge Cup.

Ved siden av rollen som hovedtrener vil Gjesdal også ha det overordnede sportslige ansvaret i FyllingenBergen. Som sportssjef skal han ha ansvaret for den totale spillerutviklingsmodellen og sørge for at den blir fulgt opp og optimalisert. Gjesdal skal bl. a. jobbe med samarbeid mot region, samarbeidsklubber, samt lenger ned i rekkene. Totalansvaret for sport innebærer også spillerlogistikk for rekrutt og elite.

Vidar Gjesdal har dessuten gjennomført den høyeste trenerutdannelsen innen håndball i Norge og er innstilt som EHF master coach. Dette gir han et grunnlag og en kompetanse klubben kan nyte godt av.

Vi gleder oss til kommende sesonger og ser frem til en spennende utvikling både for FyllingenBergen og for gutte-, og herrehåndballen i Norge.