Før kampen: Drammen (h) – Bergen

Før kampen: Drammen (h)

Drammen kjemper for fornyet kontrakt og sluttspill. Lørdag ettermiddag kommer de på besøk når vi skal spille i Sotra Arena.

Drammen har blitt sesongens store negative overraskelse. Den siste tiden har imidlertid laget vist en del positive takter og er nå kun ett poeng unna en sluttspillplass. Lørdag kveld skal de opp mot våre gutter i Sotra Arena.

Vidar Gjesdal ser frem til oppgjøret og ikke minst til å komme til Sotra Arena.

«Dette er en kamp vi virkelig ser frem til. Først og fremst handler det om å få en seier igjen etter tre strake serietap, to av dem riktignok på bortebane mot Elverum og Haslum. Vi ønsker å komme i gang med en seier igjen og vi har muligheten i dette oppgjøret. I tillegg skal det bli spennende å komme til Sotra Arena som er en fantastisk hall for topphåndball. Det ventes mye folk og vi er selvsagt lystne på å vise oss fra vår beste side under slike rammer».

«Vi venter oss uansett en tøff kamp om poengene. Drammen har vunnet to kamper etter oppholdet og i tillegg vært med nesten helt inn borte mot både Arendal og Elverum. De har utviklet forsvarsspillet sitt og spiller til tider veldig offensivt. Det kommer til å kreve mye av oss for å løse oppgaven i den enden av banen. Fremover har de flere spillere med gode individuelle kvaliteter i mange posisjoner som vi skal være våken for»

«For vår egen del håper jeg publikum får se et FyllingenBergen mannskap med masse energi i dette oppgjøret. Vi har savnet en del av det siste tiden og nå er tiden inne for å vende på det. Det handler mye om å skaffe seg god kontroll defensivt og gjennom det ta med oss trygghet fremover på banen. Med seier i dette oppgjøret vil vi skape en stor avstand til lagene bak oss på tabellen».

Husk at Tertnes sine damer også skal i aksjon på Sotra. De møter Nordstrand kl 1600, før vi altså tar imot Drammen kl 1800.