Seier mot Drammen – Bergen

Seier mot Drammen

FyllingenBergen tok lørdag to etterlengtede poeng i Grundigligaen da Drammen ble sendt hjem med tap 25-20. Stillingen ved halvtid var 12-11 til hjemmelaget.

Etter tre strake tap ble det dermed endelig to poeng på kontoen. Kampen var lenge ganske jevnspilt med FyllingenBergen stort sett alltid i føringen med 1-2 mål. Etter drøyt halvspilt 2. omgang stengte forsvaret sammen med Lars Eggen Rismark igjen målet og dro direkte i fra til 22-16. Derfra og inn ble det en kontrollert og fin seier.

Vidar Gjesdal var glad for to nye poeng.

«Denne var viktig for oss, vi liker ikke å tape og det var viktig for oss å vise oss frem fra en bra side igjen. Jeg synes vi fremsto som et lag som virkelig ville vinne og jeg kjente en viss trygghet gjennom hele kampen. Drammen er betydelig tøffere å møte nå enn tidligere i sesongen. De er blitt noe mer klokere i sitt spill og utviklet et forsvar som det i perioder kan være krevende å møte. Det synes jeg vi løste på en bra måte og vi tar to fortjente poeng».

«I tillegg var det flere spillere som leverte en god kamp og jeg håper det er starten på en bra periode for oss. Denne uken venter det to ekstremt tøffe kamper mot Kolstad på bortebane og hjemme mot Arendal til helgen. Slik situasjonen er nå er det bare for oss å ta en kamp om gangen å se hva vi kan få ut av det. Det er to lag som vi tapte for før jul og vi har selvsagt lyst å revansjere dette denne uken».