Sterk borteseier – Bergen

Sterk borteseier

Fremgangen fortsatte for FyllingenBergen. Det ble to nye poeng i bortemøte med Kolstad der laget avgjorde med en sterk 2. omgang.

Det var en jevn og tett kamp i Trondheim Spoektrum. Til pause var vertene foran 14-12, men etter hvilen viste FyllingenBergen seg som det beste laget og dro fra Kolstad de siste 15 minuttene av oppgjøret. Dermed har laget fått kontakt med den viktige 4. plassen på tabellen, i det serien skal avgjøres i løpet av en uke.

Vidar Gjesdal var godt fornøyd med to poeng i Trondheim:

«Ikke enkelt å vinne i Trondheim, det har det aller fleste lagene fått erfare denne sesongen. Kolstad har overrasket i positiv forstand og tatt nivået i ligaen på en god måte. Vi var revansjesugne etter det vi følte som en mindre bra prestasjon i det motsatte møte. Denne gangen hadde vi rett aggressivitet i forsvaret og det var nøkkelen til at vi kom hjem med to poeng. Jeg synes vi viser en god innstilling gjennom oppgjøret, men det var lang fra alt som var perfekt. Før pause er det mye slurv og fortsatt er våre prestasjoner som kollektiv offensivt for ujevne. Men noen av våre nøkkelspillere er på gang nå og viser bedre takter i spillet. Denne gangen får vi også de små marginene med oss når kampen skal avgjøres, det skal også nevnes. Jeg er er veldig fornøyd med denne seieren som betyr mye for gruppen. Nå er vi fortsatt med i kampen om en bra plassering i ligaen, noe som gir oss energi frem mot søndagens kamp mot serieleder Arendal».