Før kampen: ØIF Arendal (h) – Bergen

Før kampen: ØIF Arendal (h)

I kveld tar vi imot ØIF Arendal til et spennende oppgjør for begge lag. Gjestene blir seriemestere med minst ett poeng mot oss, og vi kan ta steget opp blant de fire beste.

Vidar Gjesdal ser slik på oppgjøret:

«For vår del har pilen pekt oppover igjen etter en litt tung periode. Vi har tatt to bra seire siste uken og spesielt de siste 30 minuttene mot Kolstad sist leverte vi mye bra. Det har ført oss tilbake i kampen om den viktige 4. plassen som gir oss gunstigere motstand i sluttspillet, og ikke minst en eventuell tredje og avgjørende kvartfinale kamp på hjemmebane. Det er dermed nok å spille om for vår del. I tillegg får vi teste oss mot det beste laget denne sesongen, det gir oss perfekt matching før neste helg når vi skal inn i det første av to møter i kvartfinalen i Challenge cup».

«Arendal er et fysisk tøft lag å møte. De har hatt en imponerende evne til å dra i land jevne kamper, derfor ligger de også øverst på tabellen. Jeg er ganske sikker på de blir seriemestere, uavhengig av hvordan det går i kveldens kamp. De kan også avgjøre det selv i siste serierunde på hjemmebane. Vår oppgave er å presse dem ut i en siste avgjørende kamp, slik at spenningen om gullet bevares i Grundigligaen. Det har vi helt klart muligheten til om vi leverer en topp prestasjon i kveld. Vi må sørge for å ta den fysiske kampen i forsvaret, være ekstremt disiplinerte i vårt returløp som vi pleier og forhåpentligvis være i stand til å kontre på dem hver gang muligheten byr seg. Flere av våre bakspillere er på vei opp i form og det er liten tvil om at de må ha en god dag for at vi skal ta med oss begge poengene. Vi skal gjøre det vi kan for å utsette gullfesten i Arendal, jeg tror det blir en underholdende og knalltøff fight i kveld».

Kampstart er kl 18:00 i Framohallen.