Slo seriemesteren – Bergen

Slo seriemesteren

FyllingenBergen tok sin tredje strake triumf og det mot selve seriemester, ØIF Arendal i Framohallen søndag kveld.

FyllingenBergen kom som så mange ganger før godt i gang og hadde føringen med to mål tidlig i oppgjøret. ØIF kom imidlertid sterkt midt i omgangen og overtok føringen i kampen. FyllingenBergen kom imidlertid ajour like før pause takket være en scoring av Iben Hvidsten. Etter hvilen hadde Arendal kampens største føring på stillingen 19-16. Fire raske mål av hjemmelaget sendte oss foran 20-19 og da tok Arendals trener Marinko Kurtovic timeout. To raske ØIF sendte de tilbake i føringen med 21-20. Derfra og inn stengte vi igjen bakover og slapp kun inn fire mål siste kvarteret av kampen. På tampen dro vi i land en knepen seier på 25-24 og med det sikret vi to uhyre viktige poeng i kampen for å nå topp 4.

Vidar Gjesdal var godt fornøyd med seieren:

«Vi vinner en tøff og fysisk kamp tilslutt. Veldig glad for at det er vi som nok en gang viser oss sterkest i siste del av kampen, til tross for at vi går rundt med få spillere. Det gjorde våre gjester også, så i dag var det ganske likt fordelt. Vi vinner fordi vi får justert oss bakover utover i kampen. Vi får etterhvert bedre høyde mot deres skytter Eirik Køpp, i tillegg står vi bra opp i duellspillet på deres høyre side, som vi slet med i det omvendte oppgjøret. Det er sterkt å slå dem i en kamp der de blir seriemestere med seier. Det viser nok en gang at vi kan ta hvem som helst i ligaen, også når vi har to sentrale bakspillere ute i lang tid».

«Vi har plutselig tatt steget opp topp 4 foran siste serieomgang, det var ikke mye som tydet på det for bare tre serierunder siden. Men vi er helt avhengig av å vinne vår siste kamp borte mot Viking for å bevare den viktige posisjonen. Vi går inn i en spennende uke med avslutning av serien og ikke minst kvartfinalen i e-cupen på lørdag. Det mangler ikke på motivasjon for vår del, vi ser frem til å spille noen veldig viktige oppgjør når sesongen går inn i sin mest avgjørende fase».