Før kampen: Viking (b) – Bergen

Før kampen: Viking (b)

I dag spilles siste serieomgang i Grundigligaen. Vi avslutter med bortekamp mot allerede nedrykksklare Viking Stavanger.

En solid sluttspurt har ført oss tilbake på den viktige 4. plassen på tabellen før siste serierunde. Skal vi beholde den posisjonen kreves det sannsynligvis to poeng i bortemøte med Viking Stavanger.

Vidar Gjesdal ser slik på oppgjøret:

«En kamp vil skal vinne, men det skjer ikke uten at vi gjør jobben vår skikkelig. Det at kampen blir viktig i forhold til å nå topp 4 håper jeg skal motivere oss tilstrekkelig i en hektisk periode for oss. Vi har tidligere hatt utfordringer når kampene kommer tett og kvartfinalen på lørdag ligger i bakhodet. Nå skal vi sørge for å gjøre en skikkelig jobb i Stavanger før vi retter fokus på det oppgjøret. Viking har presset mange lag helt inn i sluttfasen og kunne fort stått med flere poeng. Vi reiser med samme lag vi har hatt de siste kampene og er klare for å kjempe om 4. plassen».

Kampen ser du på www.handballtv.com fra kl 19:00.