Avsluttet med seier – Bergen

Avsluttet med seier

FyllingenBergen gjorde jobben i Stavanger og slo Viking 30-24 (14-12) og tok dermed den viktige 4. plassen i Grundigligaen.

FyllingenBergen kom godt i gang i oppgjøret og var tidlig foran 6-2. Etter dette fulgte en slurvete periode frem til pause der hjemmelaget hang godt med på stillingen 14-12 til oss. Etter hvilen virket det som Fyllingen spillerne bestemte seg for alvor og gikk fra 14-13 til 23-14 på 10 minutter. Deretter surfet laget inn til sikker seier med 30-24.

Vidar Gjesdal var godt fornøyd med nok en seier i ligaen:

«Sluttspurten berget 4. plassen for vår del. Det som etter tapet mot Haslum så ut som en umulig oppgave ble plutselig mulig etter fire strake seire og solid avslutning på seriespillet. Kampen i dag ble litt preget av et hardt kampprogram, og vi leverer lang fra noen stor prestasjon. Men i dag var poengene det eneste viktige og spillerne responderte veldig bra etter pause. Vi fikk gitt samtlige som var med bra med spilletid og nå kan vi endelig rette blikket mot kvartfinalen kommende lørdag i Challenge cup».

«Hvis vi ser seriespillet under ett år har vi tatt et lite steg i rett retning kontra fjoråret, både med tanke på plassering og antall poeng. Selv om vi også denne sesongen har svingt mye i prestasjonene har vi gitt bort litt færre poeng mot de nederste lagene i forhold til tidligere. Minuset vårt er kanskje at vi har tapt to hjemmekamper for mye, det har man ikke råd til om man skal være med helt oppe der medaljene deles ut. Vi har også taklet de to korsbåndskadene vi fikk ganske tett på en god måte. Med tanke på at vi sto i cupfinalen, fortsatt henger med i Europa og med et spennende sluttspill i vente er mulighetene fortsatt gode til å få enda mer ut av sesongen».