Halden i kvartfinalen – Bergen

Halden i kvartfinalen

Halden blir vårt hinder i kvartfinalen i sluttspillet etter at lagene hadde gjort sine valg med tanke på motstander.

Halden har vi god erfaring med etter at de tok steget opp i eliteserien forrige sesong. De har gjort imponerende resultater, men på fem kamper (serie/cup) har vi aldri tapt for dem. Denne sesongen har vi møtt dem to ganger i serien og som kjent semifinalen i cupen. Seinest vant vi 26-20 hjemme i serien etter at Halden på det meste ledet 13-6 i det oppgjøret. I Grundigligaen endte vi forøvrig på samme poengsum (27 poeng), der vi altså snek oss foran på innbyrdes oppgjør.

Vidar Gjesdal ser slik på motstanderen.

«Helt greit for oss, jeg synes det var veldig jevnt i forhold til de lagene vi kunne møte og Halden har vi hatt bra tak på. Men de er et solid lag og dette blir et tøft hinder som vi skal gjøre det vi kan for å passere. Jeg hadde faktisk trodd at vi skulle opp mot Bodø, reisemessig er jo Halden noe greiere for oss. Det kan fort ende opp i tre kamper og da har vi en fordel av at vi kan avslutte på hjemmebane».

Kampene vil bli satt opp så fort vår skjebne videre i Challenge cup blir avgjort.