Klar for semifinale – Bergen

Klar for semifinale

FyllingenBergen er klar for semifinale i Challenge cup til tross for tap i returoppgjøret mot FIQAS Aalsmeer lørdag kveld.

FyllingenBergen var klare fra start og hadde god kontroll på de første 30 minuttene av oppgjøret i Nederland. Til pause var vi foran 15-10 etter stabilt spill i begge ender av banen. Etter hvilen bar det mer preg av at avansementet var sikret og vertene kunne vinne kampen 28-24.

Erlend Aam hadde hovedansvaret i Vidar Gjesdal sitt fravær og sørget for at avansementet ble sikret:

«Vi bestemte oss for å gå ut å ta initiativet fra start og det lykkes vi godt med. Vi styrte det meste før pause og alt var i realiteten avgjort når vi var foran 15-10. Etter pause ble det gjort mange individuelle feil og det var en omgang langt under pari fra vår side. Vi kom uansett hit for å sikre plassen i semifinalen og den var aldri på noe tidspunkt truet i så måte. Nå skal det bli godt med litt pause i kampaktiviteten, det har vært mye de siste ukene. Nå gjelder det å lade batteriene til kvartifnalen i sluttspillet og ikke minst to semifnalekamper mot Benfica fra Portugal».

Semifinalene spilles i Lisboa helgen 23.-24. april, med retur i Bergen helgen etter, 30.-01. mai.