Før kampen: Halden (b) – Bergen

Før kampen: Halden (b)

Da er det duket for returoppgjør i sluttspillet mot Halden. Skal vi avgjøre etter to kamper eller må det spilles en tredje kamp kommende onsdag?

FyllingenBergen vant det første oppgjøret 32-27 torsdag kveld. Kvartfinalen spilles som best av tre kamper, det betyr at en ny seier i dag vil sende våre gutter videre til semifinalen. Skulle hjemmelaget slå oss for aller første gang venter det altså en tredje avgjørende kamp i Framohallen førstkommende onsdag.

Trenerteamet er sammen med spillerne på vei til Halden og gir oss følgende kommentarer:

«Vi reiser dit med et klart mål om å avansere allerede etter to kamper. Det betyr at det kun er seier som er godt nok. Det vil gi oss litt mer tid til å starte på forberedelsene til kampen mot Benfica neste helg. Skulle det imidlertid ikke gå, så skal vi selvsagt ta med oss en ekstra kamp mot østfoldingene før vi retter blikket på Europacupen. Vi har sett gjennom kampen på torsdag og ser flere momenter som vi helt sikkert må forbedre for å vinne dagens kamp. Egentlig er vi bare gode de første 20 minuttene, resten av kampen er rotete fra vår side. I tillegg var det positivt at vi leverte godt overtallsspill når kampen ble avgjort, det har vært en utfordring for oss i seriespillet».

«Det blir viktig for oss å få på plass et solid forsvarsspill og gjennom det ta vare på de kontringsmulighetene som byr seg. I tillegg trenger vi å få flere folk i gang offensivt, selv om vi laget godt med mål i den første kampen må vi sørge for at vi legger langt bedre trykk på dem i vårt etablerte angrepsspill. Vi forventer et hjemmelag som er desperate etter å ta skalpen vår og er forberedt på en helt annen kamp enn i Bergen på torsdag. Samtidig kjennes det godt at vi har vunnet tre av tre kamper på deres hjemmebane, vi vet at det er gode muligheter for å gjenta den prestasjonen».

Kampen starter kl 1700 og vises som vanlig på www.handballtv.com.