Halden utjevnet – Bergen

Halden utjevnet

Halden vant den andre kvartfinalen med knappest mulig margin. Dermed må det til med en tredje avgjørende kamp for å skille lagene.

Vidar Gjesdal ser slik på kampen:

«Vi kommer veldig dårlig i gang og gjør uprovoserte feil på løpende bånd. Det kan man selvsagt ikke gjøre mot et bra Halden lag og vi er hurtig bak 8-3. Men vi samler oss ganske bra inn mot pause og kommer til og med inn i garderoben med føring 13-12 til halvtid. Etter hvilen blir det jevnspilt, men bortsett fra starten av omgangen har hjemmelaget et lite grep på oss. Det står og vipper på 21-21, men da sikrer Halden seg det lille grepet som gjorde at de kunne dra hjem seieren med minste margin».

Han mener Halden totalt sett kanskje fortjente seieren.

«Det er små marginer, men lite å si på at de tar denne kampen. Kanskje manglet vi det siste lille i dag når vi visste at det uansett var en mulighet igjen på hjemmebane. Men det er ikke lett å slå Halden på deres intime hjemmebane, det er sjelden de taper i den hallen. Det er et tungt lag å møte, det kommer mye fysikk mot oss hele tiden og det skal vi være forberedt på også i den tredje kampen. Lagene kjenner hverandre ekstremt godt, så det blir litt å treffe riktig på vårt eget nivå hvis vi skal ta oss videre til semifinalen. Vi er offensive og spillerne er klar til å gjøre jobben som skal til i den siste kvartfinalen på onsdag».

Kvartfinalen nr 3 er berammet til kommende onsdag kl 18:00 i Framohallen!