Utslått i kvarten – Bergen

Utslått i kvarten

Halden vant for andre gang på rad med ett mål og gikk dermed til semifinalen i sluttspillet på bekostning av våre gutter.

Det har blitt to jevne og tette oppgjør mot haldenserne etter vi vant det første oppgjøret med fem mål. Dessverre har Halden klart å vippe begge kampene til sin favør og går dermed videre til semifinalen.

Vidar Gjesdal gratulerer Halden med avansement og retter i stedet blikket frem til helgens kamp mot Benfica.

«Det har vært små marginer i de to siste kampene. Når det er sagt er det ingenting å si på at Halden har vippet det i sin favør. De har vært det lille hakket bedre enn oss og jeg synes de har levert to solide kamper. Vi hadde håpet at vi kunne levert bedre, men må innse at vi ikke har vært gode nok. I dag får vi muligheten i siste sekunder til å skaffe oss ekstraomganger, men brenner i avgjørende situasjon. Det har vært litt symptomatisk for oss, det har generelt vært for dårlig kvalitet på mange av våre avslutninger i de to siste kampene. I dag lykkes vi heller ikke med vårt kontraspill i samme grad som i de to foregående kampene. Det er tungt nå, men vi må kikke fremover til helgens semifinale mot Benfica. Den har lagt i bakhodet våres lenge og er et oppgjør vi gleder oss enormt til. Sesongen er på ingen måte over for oss, heldigvis har vi fått noen tøffe kamper i beina som vi kan ta med oss inn i oppgjøret mot portugiserne. Nå gjelder det å skaffe oss så godt utgangspunkt som mulig foran returoppgjøret i Bergen neste helg».