Matic til FyllingenBergen – Bergen

Matic til FyllingenBergen

Mario Matic er klar for den gule og blå trøyen kommende sesong. Matic kommer seinest fra Stord, men har også erfaring fra Runar.

Matic (bildet), opprinnelig fra Stavanger har skrevet under på en kontrakt for 2 år.

Vidar Gjesdal er godt fornøyd med å ha sikret seg underskriften til 21-åringen.

«En spiller vi har vært på jakt etter en stund. Han har lagt bak seg en strålende sesong for Stord, til tross for at laget hans måtte ta turen ned en divisjon. Han tilfører oss kreativitet i det offensive spillet, flink til å velge riktige løsninger med ballen og har et svært godt blikk for spillet».

«Han har også en profil som vi veldig gjerne ønsker i klubben. Han er ung og har store ambisjoner for sin videre håndballkarriere. Forhåpentligvis kan han utvikle potensialet sitt videre hos oss, slik at han kan bli aktuell for enda større oppgaver i fremtiden»

Mario Matic gleder seg til å ta på seg den gule trøyen.

«Jeg ville bli værende i eliteserien og da FyllingenBergen kom på banen var valget enkelt for meg. Jeg håper på mange fine sesonger i Fyllingen og gleder meg veldig til å bli bedre kjent med spillerne og hele klubben».

Med Matic er den første forsterkningen på plass for kommende sesong. Det jobbes med flere nye spillere og vi håper å kunne presentere dem innen ikke altfor lang tid.

For ytterligere kommentarer:

Vidar Gjesdal – mob 93092277

Mario Matic – mob 98425087