Landslagsspiller til FyllingenBergen – Bergen

Landslagsspiller til FyllingenBergen

FyllingenBergen har sikret seg U20 landslagsspilleren Marius Galta Ferkingstad fra kommende sesong. 20-åringen kommer fra Viking Stavanger og erstatter først og fremst Andreas Gjeitrem som legger opp etter inneværende sesong.

Vidar Gjesdal kommenterer overgangen slik:
«En veldig spennende spiller med et stort potensiale for videre utvikling. Han har tatt store steg på kort tid i Viking og etablert seg som et sikkert kort i juniorlandslaget. Seinest gjorde han en meget god figur da laget kvalifiserte seg til sommerens EM. Vi får en gutt med ambisjoner og som er villig til å legge ned masse arbeid for å ta stegene videre i utviklingen sin. Han kommer til å få en sentral rolle i vårt lag allerede kommende sesong og vi gleder oss til å få han inn i gruppen vår»

Marius Ferkingstad beskriver selv overgangen slik:
«FyllingenBergen var et veldig godt alternativ for meg. Jeg hadde noen muligheter, men kombinasjonen av å kunne studere samtidig som jeg får muligheten til å satse maksimalt på håndballen var avgjørende for meg. Jeg ser på det som en veldig spennende sportslig satsing og gleder meg til å flytte til Bergen straks sommerens EM er unnagjort»

For ytterligere kommentarer:
Vidar Gjesdal – mob 930 92 277
Marius Ferkingstad – mob 932 15 342