Svensker forlenger – Bergen

Svensker forlenger

Svenskene Julius Lindskog Andersson (bildet) og Joakim Stenqvist har forlenget sine avtaler med FyllingenBergen, begge for de to kommende sesongene.

Julius har lagt bak seg halvannen sesong i klubben og raskt blitt en veldig populær og viktig spiller. Joakim tar fatt på sin sjette sesong og har etablert seg som en sentral skikkelse i den gule og blå drakten.

Vidar Gjesdal er glad for å ha begge spillerne med videre:

«Det er to av nøkkelspillerne våre som forlenger, og med tanke på de som er borte blir de viktige i form av å bygge opp et «nytt» lag. Joakim som først og fremst har styrken sin defensivt der han holder et veldig høyt nivå i vår liga. Han representerer den fysiske styrken som blir ekstremt viktig for oss, og har i tillegg utviklet seg til å bli en av kontinuitets bærerne i vårt lag. Julius har sin styrke i motsatt ende av banen og har tatt gode steg denne sesongen. Han har fremtiden foran seg og blitt sentral i vårt offensive spill. Han er ung og har en spennende fremtid foran seg. To ekstremt viktige spillere å få med oss inn i kommende sesong».

Troppen begynner for alvor å ta form, men det vil fortsatt komme 1-2 spillere inn i laget. I tillegg har vi fått på plass de aller fleste fra nåværende stall, med unntak av de tre som vi vet allerede forlater klubben.