Talenter forlenger – Bergen

Talenter forlenger

Sebastian Waage Mossestad (18) og Sindre Heldal (17) er begge klar for to nye år med FyllingenBergen.

De to lovende ungguttene ble hentet opp i elitestallen før forrige sesong og har begge fått prøve seg både i hjemlig serie og europacup denne sesongen. Der har de gjort gode inntrykk de gangene de har fått muligheten, og begge har hatt god utvikling denne sesongen.

Vidar Gjesdal håper begge to blir viktige spillere for klubben i fremtiden.

«Det blir spennende å følge med dem videre. Vi håper begge to i løpet av denne kontraktsperioden utvikler seg til å bli en større del av laget vårt. For Sebastian sin del handler det mye om å utvikle den fysiske delen slik at han kan bli en tøffere duellspiller i begge ender av banen. Fortsetter han fremgangen fra sesongen som har vært vil han bli mer og mer aktuell også på det øverste nivået. Sindre har jo gått fra å være bakspiller på yngre nivå til nå å spille i kantposisjonen både i klubb- og yngrelandslag. Han trenger bare tid og trening, så er jeg sikker på at han har en stor fremtid foran seg i den posisjonen. Det er vanskelig å slå seg inn å ta elitenivået i så ung alder, så de skal også ha en god dose tålmodighet med seg på den veien. Samtidig er det viktig at de er offensive og klare når sjansen byr seg. Det er to flotte lokale gutter som er villig til å legge ned et godt stykke arbeid for og lykkes».